OBJAVITE

novaopremabl

Kanton/Regija
Banjalučka
Lokacija
Banja Luka
Adresa
Majke Jugovića 40
Telefon
051/433-560; 051/433-561; 065/614-008

O nama

Poštovani klijenti i kolege frizeri,
Preduzeće Nova Oprema d.o.o. je grupacija osnovana 2002. godine, koja u svom radu obavlja dvije osnovne vrste djelatnosti. Prva je prodaja frizerske, kozmetičke, spa-wellness i fitness opreme. Drugu djelatnost obavljamo kao marketing agencija.

Paleta naših proizvoda nudi samo odabrane brendove, koji u svijetu frizera i kozmetičara kotiraju na najvišem profesionalnom nivou. Uvoznici smo i zastupamo veliki broj svjetski priznatih proizvođača, a asortiman od preko 5000 artikala siguran je znak da kod nas možete pronaći sve što Vam je potrebno.

Redovni smo izlagači, posjetioci na svim domaćim i inostranim sajmovima, gdje se edukujemo, nadopunjujemo profesionalno i opšte znanje, te prenosimo iskustva svojim kupcima, smatrajući da samo tako možemo ispuniti sve Vaše zahtjeve i ići u korak sa vremenom.
Nadaleko su već poznati naši edukativni seminari za frizere, koji su prije svega praktičnog karaktera, u kojima našim klijentima svoje znanje i vještine prezentuju najpoznatiji italijanski i ovdašnji frizeri.

Odlučili smo se za profesionalnost! Ono na šta smo veoma ponosni je naš KAARAL edukativni centar boja za kosu koji se nalazi u sklopu firme, a služi isključivo za edukaciju frizera i prezentaciju naših proizvoda.
Svakodnevno praćenje najnovijih svjetskih dostignuća u području frizerske i kozmetičke opreme, te neprestana edukacija osoblja čini naš kolektiv jednim od najboljih. Svakako, naš tim se bavi stalnim unapređenjem poslovanja, prilagođavanjem cijena ovdašnjem tržištu, kao kvalitetu i brzini usluge.

Isporuku robe vršimo putem naših regionalnih menadžera ili putem najveće distributivne mreže u BiH, gdje Vam poručena roba dolazi na adresu u roku od 24 sata. Kvalitet, cijena i brzina isporuke robe, konstantan lager, ljubaznost i poštovanje naših klijenata, kolega frizera, su vrijednosti koje čine temelj firme Nova Oprema d.o.o.
Cilj i misija je konstantno nastojanje dizanja nivoa našeg poslovanja. Biti prvi među najboljima.
Jer Vas istinski cijenimo...

Tim Nova Oprema d.o.o.


Prikaži opcije